Stijlvol Op Wintersport

Stijlvol Op Wintersport

mei 24, 2019 0 Door Skizone

Het is altijd leuk om stijlvol op wintersport te kunnen gaan. Het mag wat kosten, maar dan heb je ook wat. Want op de skipiste moet je er natuurlijk wel jofel uitzien. De felle kleuren van de jaren 80/90 van de vorige eeuw zijn we ver voorbij, en de meeste skiërs en snowboarders kiezen tegenwoordig voor meer degelijkheid en functionaliteit. Echter, nieuwe trends zijn er elk jaar weer.

Ski Trends 2019/2020

Ook de ecologie heeft zijn intrede gedaan binnen de wintersport. De meeste wintersporters zijn zich meer bewust van de ecologische gevolgen van hun hobby op de gebieden die zij beskiën. Men wil weten of hotels, restaurants en daarmee ook het skigebied groen denkt. Maar ook wil men weten of het materiaal en de kleding gemaakt zijn in ecologisch en duurzaam verantwoorde omstandigheden. Ook duurzaamheid is stijlvol geworden, en dat is een mooie ontwikkeling. En last but not least, trendy zonnebrillen!

Veiligheid op de ski’s is de afgelopen jaren erg toegenomen. Waar op een stom helmpje een aantal jaren geleden nog neer gekeken werd, is dat nu een trendy accessoire geworden dat de veiligheid van skiërs dermate verhoogd.